Ons Verhaal
Welkom!
Mijn naam is Noë Nachtergaele, oprichter van Canarian Salt Selection.
Na enkele jaren reizen naar de Canarische eilanden en bezoeken aan lokale markten, leerde ik Henri en zijn vader Didier kennen. De ouders van Henri die een restaurant in Brussel runden, besloten met pensioen te gaan naar Gran Canaria. Toevallig kozen ze een huis aan de oceaan dicht bij een zoutpan.
Henri raakte al snel gefascineerd door het natuurwonder van zoutvorming, gevormd door de wind en de zon, en met de hand geoogst. Dit natuurlijke proces geeft het zout een uitzonderlijke zuiverheid en een rijke hoeveelheid aan mineralen.
Na met diverse van deze zouten te hebben gewerkt in mijn recepten, vond ik het niet meer dan normaal om u hier ook kennis mee te laten maken. Bereid uw maaltijd zonder zout en strooi op het laatst rijkelijk dit fantastische zout over u gerecht.
Wij wensen iedereen een heerlijke smaakervaring toe.
​
Henri & Noë